Lütfen telefonunuzu dik konuma getiriniz.

Tarihçe

Türkiye’de ilk ve tek sağlık temalı devlet üniversitesi olan Sağlık Bilimleri Üniversitesi geçmişten aldığı misyon ve güçle hızla gelişmektedir. Yaşam Bilimleri Fakültesi olarak üniversitemiz bünyesine iki yeni bölümü daha kazandırarak bu misyonu sürdürmeye katkıda bulunmaktayız. Üniversitenin ilk açıldığı günden beri kurulmuş olan, insan ve insan yaşamına dair geniş bir yelpazeye sahip olan fakültemiz 2018-2019 yılında iki bölüme öğrenci almaya başlamıştır. Fakültemiz ileride açılacak yeni bölümlerle de zenginleşecektir. Ayrıca Psikoloji Bölümümüzün koordinasyon içinde olduğu Klinik Psikoloji Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programları 2017-2018 eğitim öğretim yılından itibaren Sağlık Bilimleri Enstitüsü’ne bağlı olarak eğitim faaliyetlerine başlamıştır.

Bölümlerimiz:

Psikoloji